Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? LUKOIL helpt u graag verder. Ontdek het antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet ons te bellen op nummer 043-3523257

1. Kan ik als particulier een LUKOIL-tankpas krijgen?

Helaas, onze LUKOIL-tankpas is enkel bestemd voor bedrijven en zelfstandigen. Maar ook als particulier tankt u bij LUKOIL steeds voor de scherpste prijs. U vindt het goedkoopste LUKOIL-station in uw buurt via onze LUKOIL app “LUKOIL BENELUX CLOSE2U”. U kunt uiteraard ook op onze site voor elk station de korting raadplegen die u op de officiële prijs krijgt.

2. Mijn LUKOIL-tankpas is verloren of gestolen. Wat doe ik?

Geen paniek. Laat de pas zo snel mogelijk blokkeren en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt. Hoe? Via LUKOIL Card Online of via onze LUKOIL-klantendienst. Die kunt u op alle werkdagen van 7 uur tot 18 uur bereiken op het nummer 043/3523257.

Bevestig ons ook zo snel mogelijk het verlies of de diefstal:

OPGELET! Uw tankpas is pas geblokkeerd, wanneer één van onze medewerkers u dit bevestigd heeft. Het versturen van het blokkeerformulier houdt dus niet in dat de pas daadwerkelijk geblokkeerd is.

Wilt u graag een nieuwe LUKOIL-tankpas, geef dit dan duidelijk aan op het online formulier. Wij sturen u deze zo snel mogelijk op.

3. Ik heb een extra LUKOIL-tankpas nodig. Wat doe ik?

Vul het online aanvraagformulier volledig in en wij bezorgen u de bijkomende pas zo snel mogelijk. U kunt deze ook telefonisch aanvragen bij onze LUKOIL-klantendienst op het nummer 043/3523257. Onze medewerkers staan elke werkdag van 7 uur tot 18 uur voor u klaar en helpen u graag verder met al uw vragen.

4. Ik ga verhuizen. Wat doe ik?

Laat het ons weten via ons online verhuisformulier. Vul alles in en wij doen de nodige aanpassingen. Maar u kunt ons ook bellen op het nummer 043/3523257. De medewerkers van onze LUKOIL-klantendienst staan elke werkdag van 7 uur tot 18 uur voor u klaar en helpen u hier graag mee verder.

5. Mijn nieuwe LUKOIL tankpas werkt niet. Wat moet ik doen?

Vóór u de tankpas gebruikt moet de LUKOIL tankpas altijd eerst geactiveerd worden. Onze klantendienst helpt u hier graag mee op weg. Elke werkdag van 7 uur tot 18 uur kunt u hen bereiken op het nummer 043/3523257. Maar u kunt het ook zelf doen, via onze webportal “LUKOIL Card Online”. Hoe? Dat leest u in de handleiding van onze webportal.

6. Waar kan ik tanken met mijn LUKOIL tankpas?

Op een heleboel plaatsen. Met 250 LUKOIL-tankstations in de Benelux en meer dan 1.300 partnerstations is er altijd wel een tankstation in de buurt waar je met je LUKOIL Benelux tankkaart terecht kan. Heb je een Nederlandse LUKOIL-tankkaart, dan heb je toegang tot een netwerk van 700 stations. Naast LUKOIL-stations in Nederland kan je met je LUKOIL-tankkaart ook tanken in de stations van Gabriels, Power, Maes, Octa+ en in vele Esso tankstations (zie ook vraag 8). Je vindt alle LUKOIL- en partnerstations in onze LUKOIL app “LUKOIL BENELUX CLOSE2U”.

7. Kan ik de LUKOIL-stations in mijn gps laden?

Ja, klik hier om de LUKOIL-tankstations te installeren op uw gps.

8. Kan ik ook bij partnerstations tanken met mijn LUKOIL-tankpas?

Dat kan, maar deze gratis optie moet wel geactiveerd worden. U kunt hiervoor elke werkdag van 7 uur tot 18 uur terecht bij onze klantendienst op het nummer 043/3523257. Maar u kunt dit ook zelf doen via onze webportal LUKOIL Card Online. In de korte handleiding leest u hoe u de kaarten individueel kunt openen voor onze partnernetwerken.

OPGELET! De kortingen die afgesproken zijn voor tankbeurten bij de LUKOIL-stations zijn niet geldig in de partnerstations. Voor meer informatie over de partnervoorwaarden kunt u steeds terecht bij onze klantendienst op het nummer 043/3523257.

9. Ik wil graag een Benelux tankpas. Wat moet ik doen?

Hebt u nog geen LUKOIL-tankpas? Vraag deze dan hier online aan.

Hebt u al een LUKOIL tankpas voor Nederland? Neem dan contact op met onze klantendienst op het nummer 043/3523257. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een Benelux tankpas krijgt.

10. Ik wil toegang tot het webportal “LUKOIL Card Online”. Hoe doe ik dat?

Vul gewoon het online aanvraagformulier in en wij doen de rest. U kunt dit ook telefonisch aanvragen op het nummer 043/3523257 of via mail op lukoilfleetnl@eu.lukoil.com. Onze klantendienst bezorgt u dan de link, een gebruikersnaam en een wachtwoord.

11. Ik ben mijn wachtwoord en/of gebruikersnaam voor het webportal LUKOIL Card Online vergeten. Wat nu?

Geen paniek. Bel even naar onze klantendienst op het nummer 043/3523257 of stuur een e-mail naar lukoilfleetnl@eu.lukoil.com. We bezorgen u zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord.

12. Bestaat er een handleiding van de webportal “LUKOIL Card Online”?

Jazeker, u kunt deze hier downloaden. Hebt u hierover nog vragen, bel dan even naar onze klantendienst. Die is elke werkdag van 7 uur tot 18 uur bereikbaar op het nummer 043/3523257.

13. Kan ik de pincode van mijn tankpas wijzigen ?

Ja hoor. Je kan de pincode van je pas zelf wijzigen in onze webportal LUKOIL Card Online. In de handleiding leggen we uit hoe u dit kunt doen. Maar u kunt ook hulp vragen aan onze klantendienst. Die is elke werkdag van 7 uur tot 18 uur bereikbaar op het nummer 043/3523257.

14. Kan ik mijn facturen online raadplegen ?

Ja, dat kan. U kunt alle facturen vanaf 31.12.2014 raadplegen en uitprinten via onze webportal “LUKOIL Card Online”. In deze korte handleiding leggen we u uit hoe u dit doet. Voor oudere facturen kunt u terecht bij onze klantendienst op het nummer 043/3523257.

15. Kan ik de limieten van mijn tankpassen aanpassen?

Wij stellen een standaardlimiet op de pas in, maar u kunt vrij bepalen welke limiet de pas heeft op dag-, week- of maandbasis. U kunt deze limieten zelf aanpassen in onze webportal “LUKOIL Card Online”. In deze korte handleiding leggen we uit hoe u dit doet. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze klantendienst. Die is elke werkdag van 7 uur tot 18 uur bereikbaar op het nummer 043/3523257.

16. Mijn tankpas werkt niet meer. Wat moet ik doen?

Wanneer u 3 keer een foutieve PIN-code heeft ingegeven, wordt de pas automatisch geblokkeerd. U kunt deze deblokkeren in onze webportal “LUKOIL Card Online”. In deze korte handleiding leggen we u uit hoe u dit kunt doen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze klantendienst. Die is elke werkdag van 7 uur tot 18 uur bereikbaar op het nummer 043/3523257.